Sunday, May 19, 2024

Creating liberating content

Jangan Takut! Vaksin AstraZeneca...

SEREMBAN - Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) mengulangi kenyataan bahawa vaksin AstraZeneca adalah selamat...

2 Remaja Geng Pecah...

GEORGE TOWN - Polis menahan dua remaja lelaki dan memburu dua lagi rakan...

4 Bomba Ditahan SPRM...

KUALA LUMPUR - Empat anggota bomba yang ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM)...

‘MyPrice Dashboard’ Pantau Harga...

PUTRAJAYA: Perubahan harga harian barangan keperluan terpilih kini boleh dipantau melalui MyPrice Dashboard.Dibangunkan...

Geng ‘Kunyit’ Makin Liar Rakam Lelaki Di Jamban

KEBIASAANNYA, golongan wanita yang selalu terkena gangguan seksual. Namun zaman kini, golongan lelaki juga nampaknya tidak terlepas daripada ‘dicabul’!

Baru-baru ini, seorang pemuda ada memberi mesej kepada pihak Mynewshub menceritakan tentang ‘detik hitam’nya di-skodeng oleh seorang lelaki.

Kisahnya bermula apabila pemuda ini bersama keluarganya yang dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur singgah sebentar di kawasan Rehat dan Rawat (RNR) Tapah.

Cerita pemuda itu, ketika dia masuk ke dalam tandas lelaki, dia terlihat kelibat bayang-bayang seseorang dari atas.

Tiba-tiba, ada seorang lelaki daripada tandas sebelah menghulurkan telefon bimbitnya dan cuba merakam pemuda tersebut.

Bukan itu sahaja, malah lelaki tersebut turut menghulurkan tangannya di bahagian bawah pintu tandas serta membuat isyarat tangan memanggil-manggil mangsa.

Apabila pemuda ini keluar dari tandas, dia memberitahu kejadian yang menimpanya kepada abang dan sepupunya. Mujur pemuda ini sempat mengecam seluar dan selipar yang dipakai oleh suspek.

Geng 'Kunyit' Makin Liar Rakam Lelaki Di Jamban


Akhirnya suspek berjaya ditemui dan telefon bimbitnya berjaya dirampas. Tindakan sepupu mangsa merampas telefon bimbit tersebut sebenarnya hanyalah untuk memadam video rakamannya, namun mereka terkejut selepas membuka galeri gambar telefon lelaki itu.

Rupa-rupanya, ini bukan kali pertama lelaki tersebut berkelakuan sebegini. Menurut sepupunya, ada banyak video rakaman daripada mangsa-mangsa sebelumnya di dalam telefon bimbit berkenaan!

Yang peliknya, lelaki ini masih boleh duduk di kawasan hadapan tandas berkenaan seperti tiada apa-apa yang berlaku. Mungkin dia sedang menunggu mangsa berikutnya pula, kut!

Menjadi-jadi pula geng ‘kunyit’ ni sekarang! Sudahlah bernafsu songsang, bila kantoi pula macam tak ada pedoman langsung!

Berikutan insiden ini, telefon bimbit lelaki berkenaan telah pun diformat. Dikhabarkan lelaki ini berasal dari Pulau Pinang dan bekerja di Kuala Lumpur.

Diharapkan masyarakat mengambil langkah berjaga-jaga apabila di tempat awam seperti ini. Jangan ingat perempuan je yang selalu kena intai sekarang ni.. Lelaki pun sama ya! – MYNEWSHUB.CC/Aisyah Karim

Kategori