Sunday, July 21, 2024

Creating liberating content

Program NBOS Beri Sinar...

SRI AMAN - Sekitar awal tahun lepas, pekebun dari Rumah Helary, Nyelam di...

Demi Marketing, Sampai Sanggup...

MARTABAT wanita sepatutnya diangkat serta dijaga tidak kira oleh orang lelaki atau wanita...

Kaunter Bergerak Akan Tingkatkan...

ALOR SETAR - Kerajaan negeri Kedah berkeyakinan kutipan hasil tanahnya bakal meningkat berikutan...

PRS Pastikan Tiada Anasir...

KUCHING - Parti Rakyat Sarawak (PRS) akan memastikan tiada anasir khianat yang boleh...

Kedah Nafi Mat Don Akan Berpindah Ke JDT

ALOR SETAR – Kedah menafikan bahawa pemain kesayangan mereka Liridon Krasniqi bakal berhijrah ke Johor Darul Ta’azim (JDT).

Setiausaha Kehormat Persatuan Bola Sepak Kedah (KFA), Datuk Aminunddin Omar perkara itu tidak benar dan ia tidak pernah dibangkitkan oleh ‘Mat Don’ sendiri yang masih mempunyai kontrak bersama Kedah sehingga 2018.

“Ramai penyokong kita mula gusar apabila mendengar berita ini, namun sebenarnya ia hanyalah khabar angin, jadi tiada yang perlu dibimbangkan,” katanya kepada Bernama.

Selain itu Aminuddin meminta para penyokong agar memberi ruang kepada KFA untuk memilih jurulatih baharu bagi menggantikan Tan Cheng Hoe yang bakal menggalas tugas sebagai penolong jurulatih Harimau Malaya.

“Saya tahu penyokong merasakan prestasi Kedah semakin merosot berikutan berita perpindahan Cheng Hoe, selain pihak pengurusan KFA yang mengambil masa lama untuk mencari jurulatih yang baharu.


“Tetapi pada hakikatnya KFA sedang melakukan yang terbaik untuk pasukan Kedah. Calon jurulatih memang sudah ada tetapi belum ditentukan lagi, kerana kita hendak tengok kebolehan dan keserasian mereka bersama pasukan Kedah,” katanya.

Janjinya KFA akan berusaha mendapatkan penganti terbaik Cheng Hoe dan berharap penyokong Kedah sentiasa berdiri teguh memberi sokongan kepada Kedah. – BERNAMA

Kategori