Tuesday, June 25, 2024

Creating liberating content

15 Peserta, Pegawai Hoki...

SASKATCHEWAN - Angka korban kemalangan membabitkan pasukan hoki ais remaja Kanada kini mencecah...

Siti Saleha Sah Bergelar...

CANTIKNYA! Jutaan tahniah diucapkan buat pasangan merpati dua sejoli ini atas perkahwinan mereka! Pelakon...

Anak Shuib, Siti Sarah...

PASANGAN selebriti Shuib Sepahtu dan Siti Sarah mengalami detik cemas apabila anak kedua...

Sikap Yang Betul Diambil...

KUALA LUMPUR - Apa yang akan membezakan siswazah dengan pesaing lain dalam temu...

Miliki Payudara Luar Biasa, ‘Wanita’ Ditahan Kerana Menghendap

Hanya kerana nafsu, seorang lelaki di bandar Tengzhou di wilayah Shandong, China, tegar melakukan sesuatu di luar batasan bagi mengaburi niat jahatnya itu.

Bagi mengelakkan dirinya disedari memasuki tandas wanita di sebuah perpustakaan, lelaki tersebut sanggup menyarungkan pakaian berlainan jantina dan berpura-pura dirinya seorang perempuan.

Namun, taktiknya itu bukan sahaja tidak berjaya mengaburi pandangan orang ramai, malah membuatkan semua mata memandangnya pelik dan jelik.

Mana taknya, lelaki itu telah meletakkan sesuatu di bahagian payudaranya sehingga ia nampak terlalu besar dan aneh, malah mengenakan solekan terlampau tebal.

peeping-tom-01

peeping-tom-02

Insiden tersebut dihidu setelah seorang wanita menghubungi polis kerana ternampak seorang ‘wanita’ telah masuk ke dalam tandas dalam keadaan mencurigakan.


Malah, saksi turut memaklumkan, ‘wanita’ itu kelihatan pelik kerana kerap memandang wanita lain di dalam tandas menggunakan cermin kecil.

Tidak lama selepas itu, pihak polis yang tiba di tempat kejadian berjaya menangkap seorang lelaki yang berpura-pura menjadi seorang wanita bagi membolehkannya masuk ke dalam tandas tanpa disedari.

Hasil siasatan mendapati, dia menggunakan helah tersebut bagi membolehkannya masuk ke tandas dan menghendap wanita tanpa disedari. Malangnya taktik tersebut ternyata gagal!

– MYNEWSHUB.CC

Oleh: ALI, AHMAD & ABU

Lelaki Miliki Payudara Wanita

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori