Saturday, June 15, 2024

Creating liberating content

Hadap Telefon 20 Jam,...

SEORANG wanita China menderita pendarahan dalam otak gara-gara melihat skrin telefon pintarnya selama 20 jam berturut-turut ketika...

Hentikan Perlawanan Keputusan Terbaik...

ALOR SETAR - Kemenangan 4-1 skuad badminton wanita negara ke atas Vietnam sedikit...

Najib Tiba Untuk Lawatan...

KUALA TERENGGANU - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak tiba di Terengganu...

Kecoh Bila Penutup Bekas...

CHINA – Nak ketawa pun ada, kesian pun ada kepada budak perempuan berusia...

Minetech Dianugerah Projek Kerja Jalan Raya RM2.56 Juta

KUALA LUMPUR – Minetech Resources Berhad, pakar kejuruteraan awam dan pengeluar produk bitumen, hari ini mengumumkan bahawa anak syarikat milik penuhnya, Minetech Construction Sdn Bhd telah dianugerahkan projek kerja jalan dan saliran bernilai RM2.56 juta oleh Aspect Synergy Sdn Bhd.

Projek yang akan bermula pada 9 Mei 2023 ini mempunyai tempoh selama empat bulan. Projek itu adalah sebahagian daripada Fasa 3 Taman Iringan Bayu yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan.

Matt Chin, Pengarah Eksekutif Minetech, berkata, Penganugerahan projek ini kepada Minetech Construction menambah sokongan yang di bawa oleh bahagian kejuruteraan awam kepada seluruh Minetech kerana projek ini juga akan menggunakan aset di bawah bahagian produk bitumen, yang merupakan penyumbang utama lain kepada pendapatan.

“Kami kekal optimistik secara berhati-hati terhadap prospek dan akan terus mencari projek yang boleh menggunakan aset bahagian penyumbang utama kami dan pada masa yang sama memberi tumpuan kepada membina usaha baharu kami dalam teknologi kewangan dan tenaga boleh diperbaharui yang mempunyai pertumbuhan jangka panjang dan boleh memberikan pendapatan berulang,” katanya di sini hari ini.

Aspect adalah anak syarikat milik penuh OSK Property Holdings Berhad, pemaju hartanah dengan projek di seluruh semenanjung Malaysia. Minetech Construction adalah perniagaan kejuruteraan awam dan pembinaan Minetech yang mengkhusus dalam kerja-kerja infrastruktur dan pembinaan bangunan.

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori