Thursday, January 23, 2025

Creating liberating content

NS Bakal Jadi Lembah...

JELEBU – Sebuah rangka modul perniagaan akan dibangunkan antara kerajaan Negeri Sembilan dan...

Kumpulan Bersenjata Serang Telaga...

BENGHAZI/TUNIS - Sekumpulan lelaki bersenjata merampas telaga minyak utama di Libya, El Sharara...

‘Posting’ IG Elyana Bukan...

PENYANYI genit Elyana mengharapkan peminat tidak salah ertikan setiap perkongsian yang dimuat naik...

Lebih 400 Petugas Parlimen...

KUALA LUMPUR - Lebih 400 petugas Parlimen mula menerima suntikan vaksin Covid-19 hari...

Warga KL Diminta Waspada, 4 Sungai Utama Di Lembah Kelang Lepasi Paras Bahaya

KUALA LUMPUR: Penduduk di Kuala Lumpur diminta bersedia dengan segala kemungkinan banjir susulan hujan yang telah berlanjutan lebih 24 jam.

Menteri Alam Sekitar dan Air, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man mengeluarkan amaran itu selepas empat sungai utama telah melepasi paras bahaya.

Empat sungai utama telah melepasi paras bahaya iaitu Sg Batu di Sentul, Sg Klang di Tun Perak, Sg Gombak di Jln Tun Razak dan Sg Kerayong di Razak Mansion.
Bersedia dengan segala kemungkinan banjir.

— Tuan Ibrahim Tuan Man (@titm_official) December 18, 2021

“Empat sungai tersebut ialah Sg. Batu di Sentul, Sg. Klang di Tun Perak, Sg.Gombak di Jalan Tun Razak dan Sg. Kerayong di Razak Mansion.


“Bersedia dengan segala kemungkinan banjir,” katanya di laman sosial beliau.

Beliau meminta orang ramai yang ingin membuat aduan banjir untuk menghubungi Bilik Gerakan Banjir JPSKL di talian 03-22028142 atau aduan melalui SISPAA JPS.

Awani-

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori