Thursday, November 30, 2023

Creating liberating content

Harga Minyak Dunia Susut...

TOKYO - Harga minyak susut kira-kira 30% dalam dagangan hari ini – paras...

Harga Minyak Mentah Dorong...

KUALA LUMPUR – Ringgit ditutup tinggi berbanding dolar Amerika Syarikat (AS) hari ini,...

Tidak Patut Dihukum Berdasarkan...

KUALA LUMPUR: Peguam yang mewakili Datuk Seri Najib Razak memberitahu Mahkamah Tinggi di sini, semalam, bekas Perdana Menteri itu tidak sepatutnya dihukum semata-mata berdasarkan pendapat umum.

Jangan Sekadar Retorik Mengenai...

JAKARTA - Presiden Joko Widodo (Jokowi) mahu isu krisis kemanusiaan Rohingya di Rakhine,...

Sufian Tuju Ucapan Hari Lahir Buat Elfira Loy?

MESKIPUN tali pertunangan Sufian Suhaimi dan Elfira Loy sudah pun berakhir, namun peminat masih tidak henti-henti mendoakan yang terbaik buat mereka.

Secara kebetulan, hari ini adalah hari lahir Elfira yang ke-24 dan Sufian dilihat menjadi antara yang terawal mengucapkan ‘selamat hari lahir’ kepada bekas tunangnya itu.

Sufian menerusi Twitter miliknya dilihat memuat naik ucapan tersebut pada pukul 12.07 tengah malam dengan menulis ‘Happy Birthday’.

Walaupun ringkas dan tidak menyatakan kepada siapa ucapan itu ditujukan, namun netizen seolah-olah sudah dapat ‘menghidu’ siapakah gerangan individu yang dimaksudkan.

Rata-rata netizen mendoakan Sufian agar lebih tabah dalam menempuhi dugaan ini selain berharap penyanyi berusia 26 tahun ini sentiasa baik-baik sahaja.


Perkongsian itu secara tidak langsung mengimbau kembali kenangan pada ulang tahun kelahiran Elfira sebelum ini di mana Sufian menghadiahkan pelakon itu dengan 23 kuntum ros merah sebagai simbolik sambutan hari jadi yang ke-23 tahun. – MYNEWSHUB.CC/AM

Kategori