Thursday, June 20, 2024

Creating liberating content

Ringgit Diramal Alami Tekanan

KUALA LUMPUR – Ringgit dijangka terus ditekan oleh perkembangan berkaitan ketegangan perdagangan yang...

Penimbang Tara Kes Sulu...

Penimbang tara yang telah membuat keputusan terhadap Malaysia dalam kes waris kesultanan Sulu...

Ahli Bersatu Hina Pemain...

Kenyataan itu mengundang kemarahan banyak pihak termasuk MIC yang dikenali 'penjilat tegar' Bersatu.

Che Ta Terpaksa Sewa...

TIDAK dinafikan sebagai selebriti terkenal, mereka perlu menjaga setiap penampilan agar tampil menarik di...

“Izreen Tak Pernah Campur Urusan Saya, Intan” – Ude

PEMUZIK Gegar Vaganza 4 (GV4), Muhammad Radzi Abdul Wahid memohon agar orang ramai berhenti menyalahkan ataupun mengaitkan pelakon, Izreen Azminda dalam proses perceraian dengan isteri pertama.

Muhammad Radzi atau lebih dikenali sebagai Ude menegaskan apa yang berlaku antara dirinya dan isteri pertama iaitu Intan Liyana Saleh tidak ada kaitan sama sekali dengan aktres berkenaan.

“Seperti yang saya nyatakan bahawa keputusan untuk bercerai adalah jalan terbaik. Apa yang berlaku biarlah saya dan Intan Liyana yang selesaikan. Izreen tidak pernah mencampuri urusan saya dan Liyana,” kata Ude dipetik Harian Metro.

Tambah Ude, sebagai seorang suami dan juga bapa dia seharusnya bertanggung jawab sepenuhnya terhadap apa-apa yang berlaku.

Pelakon, Izreen Azminda.

Sehubungan itu, Ude berharap agar orang keliling dapat memberi ruang kepada mereka sekaligus meminta orang ramai tidak membuat sebarang spekulasi tidak berasas.


“Seperti sebelum ini orang menuduh saya melulu dengan berkata saya seorang bapa yang tidak bertanggungjawab, sedangkan kebajikan Intan Liyana dan dua anak tidak akan saya abaikan,” ujar pemuzik berusia 29 tahun itu.

Memetik sumber difahamkan, Ude dijangka melafazkan talak terhadap Intan pada 22 Mac depan selepas Hakim Syarie Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Shaiful Azli Jamaludin menetapkan tarikh tersebut ketika prosiding pada Rabu. – MYNEWSHUB.CC/AM

Kategori