Tuesday, December 5, 2023

Creating liberating content

Singapura Mansuh Pelekat Cukai...

SINGAPURA - Pelekat cukai jalan raya tidak akan dikeluarkan lagi bermula 15 Februari,...

Majlis Konvokesyen Disaji Baby...

BULAN Oktober bukan sahaja terkenal dengan bulan Pink atau pun 'Pink October' bersempena dengan...

DBKL Tubuh Jawatankuasa Tangani...

KUALA LUMPUR - Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah menubuhkan satu jawatankuasa khas...

Melaka United Tak Pernah...

MELAKA – Melaka United, yang kini berada zon penyingkiran Liga Super, tidak pernah menunding jari kepada bekas ketua jurulatih Eric...

PM Doakan Zizan, Teruskan Kejar ‘Penjenayah’

SIAPA sangka selepas aksi spontan pelawak Zizan Razak yang melentokkan kepalanya di bahu Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak ketika Minggu Media Sosial Malaysia 2017, merapatkan lagi hubungan mereka berdua.

Malahan insiden Zizan pitam di lokasi penggambaran filem Polis Evo 2 turut mendapat perhatian daripada Perdana Menteri sendiri yang bersimpati ke atas keadaan dirinya itu.

BACA: Zizan Pitam Ketika Lakon Aksi Polis Evo 2

Najib bahkan telah meninggalkan komen di laman Instagram milik Zizan dan mendoakan kesihatannya dan turut sempat bergurau lagi tu.

“Semoga cepat sembuh Zizan. Saya doakan cepat sembuh, kembali kejar penjenayah dalam Polis Evo 2,” tulis Najib di ruangan komen gambar yang dimuat naik oleh Zizan pada Selasa lalu.

Ramai netizen memuji tindakan PM yang prihatin atas kejadian yang menimpa pelakon kelahiran Terengganu tersebut.

“Insya-Allah Datuk Seri. Saya akan usaha yang terbaik demi menjaga keamanan Malaysia. I love you Datuk Seri,” balas Zizan


Kejadian Zizan pitam ketika di lokasi penggambaran yang diadakan di Kuantan, Pahang ialah kerana dia mengalami keletihan yang amat sangat sehingga membuatkan dia berasa tak sedap badan.

Lagi pula pelakon yang berusia 33 tahun itu turut berulang alik dari Kuala Lumpur ke Kuantan bagi mendapatkan hasil yang terbaik demi filem yang dinanti-nantikan oleh penonton.

Baru-baru ini Zizan telah menerima Anugerah Ikon Media Sosial 2017 ketika pelancaran Minggu Media Sosial Malaysia 2017 yang disampaikan sendiri oleh Najib pada 9 November lalu.

Semoga kesihatan Zizan akan bertambah baik selepas ini. Ramai dah tak sabar nak tunggu filem Polis Evo2 ditayangkan. – MYNEWSHUB.CC / AH

Kategori