Saturday, June 22, 2024

Creating liberating content

Projek Pusat Agihan Zakat...

KUALA LUMPUR - Projek Pusat Agihan Zakat atau PAZA oleh Majlis Agama Islam...

Sultan Selangor Berangkat Ziarah...

KLANG - Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah hari ini berangkat menziarahi Makam...

Amaran Angin Kencang, Paras...

KUALA LUMPUR - Angin kencang timur laut dengan kelajuan 40 hingga 50 kilometer...

Skuad Badminton Tambah 2...

SINGAPURA - Skuad badminton negara menambah dua pingat emas dalam acara perseorangan lelaki...

PM Doakan Zizan, Teruskan Kejar ‘Penjenayah’

SIAPA sangka selepas aksi spontan pelawak Zizan Razak yang melentokkan kepalanya di bahu Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak ketika Minggu Media Sosial Malaysia 2017, merapatkan lagi hubungan mereka berdua.

Malahan insiden Zizan pitam di lokasi penggambaran filem Polis Evo 2 turut mendapat perhatian daripada Perdana Menteri sendiri yang bersimpati ke atas keadaan dirinya itu.

BACA: Zizan Pitam Ketika Lakon Aksi Polis Evo 2

Najib bahkan telah meninggalkan komen di laman Instagram milik Zizan dan mendoakan kesihatannya dan turut sempat bergurau lagi tu.

“Semoga cepat sembuh Zizan. Saya doakan cepat sembuh, kembali kejar penjenayah dalam Polis Evo 2,” tulis Najib di ruangan komen gambar yang dimuat naik oleh Zizan pada Selasa lalu.

Ramai netizen memuji tindakan PM yang prihatin atas kejadian yang menimpa pelakon kelahiran Terengganu tersebut.

“Insya-Allah Datuk Seri. Saya akan usaha yang terbaik demi menjaga keamanan Malaysia. I love you Datuk Seri,” balas Zizan


Kejadian Zizan pitam ketika di lokasi penggambaran yang diadakan di Kuantan, Pahang ialah kerana dia mengalami keletihan yang amat sangat sehingga membuatkan dia berasa tak sedap badan.

Lagi pula pelakon yang berusia 33 tahun itu turut berulang alik dari Kuala Lumpur ke Kuantan bagi mendapatkan hasil yang terbaik demi filem yang dinanti-nantikan oleh penonton.

Baru-baru ini Zizan telah menerima Anugerah Ikon Media Sosial 2017 ketika pelancaran Minggu Media Sosial Malaysia 2017 yang disampaikan sendiri oleh Najib pada 9 November lalu.

Semoga kesihatan Zizan akan bertambah baik selepas ini. Ramai dah tak sabar nak tunggu filem Polis Evo2 ditayangkan. – MYNEWSHUB.CC / AH

Kategori