Wednesday, May 22, 2024

Creating liberating content

Penulis Lagu Popular Ini...

MUNGKIN tidak ramai yang mengenali beliau sebagai penulis lagu bagi beberapa artis wanita...

Lenovo Beralih Kepada Peranti...

KUALA LUMPUR - Lenovo Malaysia kini memasuki segmen baharu teknologi apabila beralih daripada...

APMM Rampas 1,200 Karton...

JOHOR BAHARU - Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) Pangkalan Maritim Batu Pahat berjaya...

Zoo Negara Pastikan Haiwannya...

KUALA LUMPUR - Zoo Negara mengambil langkah proaktif bagi memastikan lebih 300 spesies...

Sheila Rusly Sebak Saharul Ridzwan Dah Kahwin

JIKA anda merupakan peminat setia Saharul Ridzwan, pasti anda menyedari Saharul dan Janna Nick merupakan antara pelakon yang paling disayangi Pelakon dan Produser terkenal, Sheila Rusly.

Keakraban di antara mereka jelas kelihatan apabila Sheila sering kali memuat naik gambar-gambar pelakon kesayangannya itu di laman Instagram miliknya.

Sempena Saharul yang sudah selamat bergelar suami pada Jumaat lalu, Sheila kelihatan sebak memberikan ucapannya kepada pelakon berusia 27 tahun itu.

Berkata, “Kalau cakap pasal Saharul, pasal Janna, saya memang akan sedih, sebak, sebab saya sayang dekat Saharul, saya sangat gembira untuk awak dan sis doakan semoga Saharul bahagia hingga akhir hayat Saharul”.

“Apa pun yang Saharul buat, ingat seperti mana yang telah sis nasihatkan, jangan lupa mak bapa dan sekarang jangan lupa isteri, i love you,” tutur Sheila dalam video yang dikongsikan Janna menerusi laman sosial Instagramnya.


Majlis resepsi Saharul yang diadakan di Dewan Sri Siantan, Putrajaya itu turut dihadiri suami Sheila, pengarah Azman Jinggo dan juga Janna Nick. – MYNEWSHUB.CC

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori