Sunday, April 14, 2024

Creating liberating content

PERGHH.. Sanggup Berhabis RM47,000...

PERCAYA atau tidak, sebiji topi keledar telah dijual dengan harga RM47,000.Mungkin kedengaran tidak...

Kanak-Kanak Dilapor Hilang Dari...

SEORANG kanak-kanak berusia setahun enam bulan yang diberitakan hilang petang Khamis dari rumah neneknya...

Kisah Menarik Pakcik Dris...

DALAM pada isu-isu perkauman kian berakar di medium moden seperti Internet dan telefon bimbit, siapa...

Esscom Tahan 25 Pati...

LAHAD DATU - Seramai 25 pendatang asing tanpa izin (Pati) ditahan dalam operasi...

Nabil Ahmad Terima Gurauan Dan Usikan

SIKAP suka berlawak Nabil Ahmad sering disalah tafsir, tidak kurang juga ada tersinggung dengan gurauan dan usikannya. Tetapi, Nabil mengakui dia sendiri terbuka dengan sebarang gurauan yang datang kepadanya.

“Sebenarnya saya dah biasa dengan situasi orang lain juga bergurau dengan saya. Saya lebih suka kalau sesetengah artis yang saya usik itu membalas balik gurauan saya, kalau diam saja, memanglah mati akal dibuatnya”

“Gurauan saya yang dibalas semula oleh Datuk Ramli MS, Datuk Jamal Abdillah dan Datuk Rosyam Nor sewaktu Gegar Vaganza itu saya terima sebagai satu usikan, langsung tidak berkecil hati”

“Cuma saya takut orang lain pula berkecil hati dengan gurauan saya. Saya ini jenis open minded terima apa saja orang nak cakap tetapi yang berasaslah. Saya tak kisah orang nak bergurau sebab ini sudah kerja saya”

“Tak kisahlah orang lain nak ‘membahankan’ saya pula macam menyentuh telinga atau bibir saya, sebab saya anggap itu gurauan. Kena terbukalah terima gurauan.


“Janganlah beria-ia sangat nak jaga standard sampai tak boleh bergurau. Manusia di dunia ini mana ada yang sempurna,” katanya yang dipetik menerusi portal hiburan tempatan, Mangga Online.

Nabil juga menjelaskan kredibilitinya sebagai pengacara juga semakin terserlah dan dipercayai ramai. Dia juga memberitahu bahawa tawaran kerja yang ditawarkan kepadanya juga tidak putus-putus. -MYNEWSHUB.CC

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8w-7Z6jBves]

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori