Wednesday, July 24, 2024

Creating liberating content

Bale Boleh Pergi Sekarang...

LONDON – Pengurus Real Madrid, Zinedine Zidane mengesahkan Gareth Bale akan djual dan...

Gempa Bumi Kuat Gegar...

KUALA LUMPUR – Gempa bumi kuat berukuran 6.0 pada skala Richter berlaku di...

GAMBAR: Beruang Sesat Masuk...

PENDUDUK Sungai Besar, Sabak Bernam gempar dengan kemunculan seekor beruang matahari yang berkeliaran...

“Malam Malang Tahun 2017”

KUALA LUMPUR - "Saya masih ingat pada satu malam pada 2017. Malam yang...

Polis Tahan 5 Suspek Serang Pegawai Imigresen

NILAI – Polis sudah menahan lima individu berhubung kejadian sepasukan penguat kuasa Jabatan Imigresen diserang ketika memeriksa sebuah premis hiburan di Taman Melaka Raya, Melaka, Rabu lalu.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar, berkata polis tidak akan berkompromi dengan mana-mana pihak yang menghalang tugas penjawat awam, terutama kumpulan yang menggunakan tindakan agresif.

“Kita sudah mengenal pasti mereka yang terbabit dengan insiden itu dan semalam, kita menangkap lima orang bagi membantu siasatan. Polis juga sedang memburu beberapa individu lagi yang terbabit.

“Kita akan mengambil tindakan tegas dan tidak boleh menerima tindakan seperti ini dilakukan terhadap penguat kuasa undang-undang,” katanya. Beliau berkata demikian pada sidang media selepas merasmikan Hari Kantin dan pelancaran Alumni Sekolah Kebangsaan (SK) Mantin di sini, hari ini.


Dalam kejadian jam 12 tengah malam Rabu lalu, penguat kuasa Jabatan Imigresen terbabit diserang sekumpulan samseng yang dipercayai tidak berpuas hati apabila premis berkenaan diserbu. – Berita Harian Online

https://youtu.be/ii7DQi_4wPY

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori