Friday, December 1, 2023

Creating liberating content

PAS Beri Sokongan Penuh...

KUALA LUMPUR : PAS akan memberikan sokongan penuh kepada Rang Undang-Undang (RUU) Perlembagaan...

Tiada Guru Di Terengganu...

KUALA TERENGGANU - Tiada guru di negeri ini terlibat dengan anasir subversif terutamanya...

Legenda ‘James Bond’ Meninggal...

LONDON - Bintang legenda Britain, Sir Roger Moore, yang terkenal dengan wataknya sebagai...

Polis Tumpaskan Sindiket Dadah...

GEORGE TOWN - Polis menumpaskan satu sindiket dadah tempatan dengan serbuan ke atas...

“Keyakinan & Sokongan Ikhlas Rakyat Beri Saya Kekuatan”

KUANTAN – Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata keyakinan dan sokongan ikhlas yang ditunjukkan rakyat memberikan semangat kepada beliau untuk terus berjuang walaupun mendapat tekanan daripada pihak tertentu sejak kebelakangan ini.

Najib berkata, hasil lawatan ke beberapa negeri baru-baru ini, beliau yakin rakyat akan terus berdiri teguh menyokong kepimpinannya bagi meneruskan agenda pembangunan negara yang masih belum selesai.

“Kita berkumpul hari ini (di Pangkalan Tentera Udara Diraja Malaysia, Kuantan) seramai 12,000 orang, malah 20,000 orang pun kita boleh kumpulkan, 40,000 pun boleh, di Tawau kita kumpulkan 40,000 orang, manakala di Johor 15,000 orang.

“Saya tahu angka bukan segalanya, tetapi saya dapat lihat keikhlasan tuan-tuan. Kita menang kerana kita bermuafakat, apabila percaya kepada pemimpin, parti jadi kuat, tetapi apabila berbalah sesama sendiri, tuhan akan tarik kuasa,” katanya.


Beliau berkata demikian ketika berucap di majlis Himpunan Solidariti 14 di Pangkalan Tentera Udara Diraja Malaysia, di sini hari ini yang dihadiri oleh lebih 12,000 orang daripada 14 bahagian UMNO Pahang.

– BERNAMA

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori