Wednesday, May 22, 2024

Creating liberating content

35 Maut Dipijak Di...

Satu acara tahun baru di kawasan bersejarah Shanghai malam tadi telah menyebabkan 35...

Siasat Menyeluruh Pembunuhan Kevin...

KUALA LUMPUR - Jabatan Peguam Negara menggesa pihak polis untuk menyiasat secara terperinci...

Budak Maut Ditarik Buaya...

MALANG sememangnya tidak berbau.. mayat kanak-kanak lelaki dua tahun yang hilang selepas ditarik...

Anak Gajah Ditemui Mati...

SANDAKAN - Tiga ekor gajah ditemui mati di Sabah dalam tempoh lapan hari,...

TV9 Terbit Rancangan Running Man Versi Malaysia

SALURAN TV9 bakal menerbitkan sebuah program realiti sendiri berinspirasikan Running Man yang popular di Korea, mengikut acuan tempatan dan diberi judul Lari.

Ianya dikatakan bakal bersiaran dalam waktu terdekat ini.

Yang menariknya program ini menampilkan hos popular Azwan Ali di samping artis-artis lain seperti Arja Lee, Aisya Hasnaa, Haris Alif dan Afiq Shazwan yang turut bertindak sebagai hos bersama.

running man2

Di Korea, program ini dibintangi barisan artis popular sana antaranya Lee Kwang Soo, Song Ji Hyo, Kim Jong Kook, Ji Suk Jin, Yoo Jae Suk, Gary dan Ji Suk Yin.

running man


Adakah Lari, Running Man versi Malaysia mampu menandingi kehebatan versi Korea yang sememangnya mendapat sambutan hangat di negara ini?

Untuk pengetahuan, Running Man bukan sahaja diminati penggemar muzik K-Pop, sebaliknya orang yang anti dengan muzik K-Pop pun layan program ni tau!

Sama-sama kita tunggu dan lihat sambutan yang diberikan penonton terhadap program Lari kelak! -MYNEWSHUB.CC

https://www.youtube.com/watch?v=UDdWnw9k7YA

7 KOMEN

  1. Bodoh gilerr..Kutuk korea bkn main lagi tapi last2 tiru hasil kerja diorang jgk…X phm aq…Haiz..X malu ke?Ini diibaratkan menjilat ludah sndr tau???Bangang gilerr.Aq ni peminat runningman tau?Dan aq yakin x de rancangan lain yg mampu menyaingi kehebatan runningman..Percayalah program lari yg bodoh ni mmg x kan menjadi..Puihh

  2. Aperla..lari x best sebab x de main cabut tanda nama.Lawak hambar~lawak x jadi..x best langsung..lari x setanding running man korea

  3. semua nk tiru korea… harta dlm stor yg pakai topi keledar putih tu pulak kononnya stig laa yg ada dlm rancangan top gear korea tuuu.. langsung x lawak… xda fungsi… kami perlukan idea sendiri bkn yg dtiru

  4. ape la nie..nk kutuk2 LARI Malaysia..biar lah nk tiru ke ape…yg kutuk2 korea tu siapa..org laen kn..bukan yew org nk direct program LARI nie..just thing about that..lagi pun dpt jugak mengerat kn silaturahim..

  5. Aq benci azwan ali tu.lari x akan dpt menandingi running man.cuba kau tgk ahli lari nak buat lwk jd gedik,tp kalau running man kalau buat lawak menjadi,sampai aku gelak terbahak bahak(pecah perut)

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori