Sample Page Title

KUALA LUMPUR – Pendaftaran Pertubuhan (ROS) memanggil Pengerusi Lembaga Disiplin Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Dr. Tan Kee Kwong untuk memberi keterangan berhubung aduan salah laku.

Pengarah Komunikasi PKR, Fahmi Fadzil berkata, Kee Kwong dipanggil oleh ROS melalui sepucuk surat yang dihantar jabatan itu kepada pemimpin PKR tersebut semalam.

“Semalam Pengerusi Lembaga Disiplin PKR menerima sepucuk surat dari ROS meminta beliau hadir ke Putrajaya untuk memberikan keterangan pada 21 Ogos 2014.

“Ia berkaitan satu aduan salah laku yang tidak diperincikan di dalam surat tersebut,” katanya melalui satu kenyataan media hari ini.

Fahmi berkata, pihaknya difahamkan satu pasukan daripada Bahagian Penguatkuasaan ROS telah bertemu dengan Kee Kwong di Ibu Pejabat PKR di Tropicana Merchant Square di sini hari ini.

Katanya, dalam pertemuan tersebut, pegawai ROS memaklumkan bahawa pertemuan yang sepatutnya berlaku esok telah ditunda ke 28 Ogos 2014, 10 pagi di pejabat ROS di Putrajaya.

“Pengerusi Lembaga Disiplin PKR akan ditemani peguam R.Sivarasa dalam pertemuan minggu hadapan,” katanya.

  • Lagi berita berkaitan:
  • PKR

Kategori

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Terkini

Kerajaan Ambil Maklum Perkembangan Dua Rakyat Malaysia Di Tahanan Guantanamo

PUTRAJAYA: Kerajaan mengambil maklum berhubung perkembangan perbicaraan membabitkan dua suspek militan rakyat Malaysia yang...

JDT Mahu Jadi Penakluk Satu Dekad

PETALING JAYA: Keghairahan Johor Darul Ta’zim (JDT) untuk terus menguasai bola sepak tempatan tidak...

Menghendap Kini Jadi Kesalahan Jenayah

Kuala Lumpur: Dewan Rakyat, semalam, meluluskan pindaan ke atas Kanun Keseksaan dan Kanun Acara...

RUU Akta Keterangan Saksi Kanak-Kanak (Pindaan) 2023 Diluluskan

KUALA LUMPUR: Dewan Rakyat hari ini meluluskan Rang Undang-undang (RUU) Akta Keterangan Saksi Kanak-Kanak...

Elak Makan Ikan Buntal Yang Tidak Diketahui Jenis – Jabatan Perikanan

KUALA LUMPUR: Jabatan Perikanan menasihati orang ramai supaya mengelak daripada memakan ikan buntal tidak...

Ahmad Zahid Terima Peletakan Jawatan Sulaiman

BENTONG: Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mengesahkan sudah menerima surat peletakan...

Niat Sindiket Ah Long Buat ‘Onar’ Pada Hari Raya Terbantut

SHAH ALAM : “Selesaikan hutang atau hari raya nanti saya buat lebih teruk.”Ikuti Mynewshub: TelegramDemikian...