Video Berahi Tersebar, Fathia Enggan Beri Komen

TULAR sejak kelmarin video memaparkan tarian berahi yang didakwa dilakukan oleh pelakon terkenal, Fathia Latiff sehingga menarik perhatian ramai netizen.

Video berkenaan mula tersebar luas apabila pelakon siri drama Duri Di Hati, Natasha Elyzza membuat live menerusi aplikasi Bigo.

Menerusi video berkenaan memaparkan Fathia sedang asyik menarik bersama beberapa orang rakannya dalam sebuah bilik hotel yang dipercayai di sekitar Johor.

Pada awalnya, video itu hanya menunjukkan Natasha sedang menari dengan hanya memakai singlet berwarna hitam.

Kemudiannya, individu yang dipercayai sebagai Fathia dilihat bersama-sama menari sehingga menampakkan sebahagian daripada buah dadanya.

Dakwaan orang ramai mengatakan itu adalah Fathia telah dibidas oleh Natasha dengan mengatakan individu berkenaan adalah rakan yang kebetulan mempunyai rupa paras mirip pelakon tersebut.

“Wanita itu bukan Fathia, dia kawan saya, wajahnya mirip Fathia. Saya minta maaf dan akan menjadikan perkara ini sebagai pengajaran,” katanya dipetik sebuah portal online.

Bagaimanapun, rakaman video lain sekali lagi memaparkan seorang wanita yang dipercayai mirip Fathia dilihat sedang berkemban menggunakan tuala bewarna putih.

Menerusi video tersebut, wanita yang dilihat seperti ‘Fathia’ itu bersuara dan berkata, ‘Mengaku je lah…Haaa..Fathia’.

Namun tiba-tiba Natasha pula dilihat naik berang kerana asyik dihujani persoalan yang sama oleh para peminat.

Sehingga kini, Fathia dilihat tidak mudah melatah dan enggan memberi sebarang komen mengenai perkara berkenaan.

Namun dalam masa yang sama, dia hanya berserah kepada Tuhan atas apa yang berlaku sekiranya video tersebar itu adalah kerana perbuatan khianat.

“Kalau boleh saya enggan komen mengenai perkara ini. Hanya Allah sahaja yang tahu,” jawabnya ringkas.

Manakala Natasha pula telah menutup sebahagian daripada ruangan komen menerusi laman instagram. – MYNEWSHUB.CC/AmyMaizura

Loading...