“Kami Masih Bahagia” – Hanez Suraya

PELAKON Hanez Suraya Abd Aziz hari ini menerusi laman Instagramnya, menjelaskan rumah tangganya dalam keadaan baik sahaja selain dia masih bahagia bersama suami, Romie Razin Adilha Abd Jais.

Menurut pelakon berusia 33 tahun itu, rumah tangganya masih kekal bahagia dan meminta pihak di luar sana tidak membuat sebarang spekulasi mengenai hal perkahwinannya.

“Tiada apa yang perlu jelaskan di atas apa yang terjadi. Sememangnya kami hanya manusia biasa yang tidak (dapat) lari daripada melakukan kesilapan.

“Cuma, apa yang penting antara saya dan suami, kami masih bahagia bersama dan tidak ada apa-apa yang berlaku.

“Alhamdulillah, rumah tangga kami kekal. Apa yang terjadi biarlah kami berdua selesaikan dan tidak perlu ada spekulasi yang menjadi tokok tambah daripada mana-mana tertentu,” tulisnya.

Assalammualaikum.. Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kpd semua pihak sekiranya saya mengambil langkah utk berdiam.. Bukan berdiam bermaksud saya mengiyakan atau menafikan cuma mengambil masa utk mencari ruang utk tenang.. Tiada apa yg saya ingin jelaskan di atas apa yg terjadi.. Sememangnya kami hanya manusia biasa yg tidak lari dr melakukan kesilapan.. Cuma apa yg penting antara saya dan suami saya kami masih bahagia bersama dan tidak ada apa2 yg berlaku.. Alhamdulillah rumahtangga kami masih kekal.. Apa yg terjadi biarlah kami berdua selesaikan dan tidak perlu ada spekulasi2 yg menjadi tokok tambah dr pihak2 tertentu.. Syukur Alhamdulillah suami saya sentiasa tenang di atas apa yg berlaku ini.. Terima Kasih di atas sokongan2 kuat dr pihak keluarga, rakan2 rapat, media dan fans di luar sana yg sentiasa memberi semangat dan mendoakan yg baik2 utk kami.. Assalammualaikum #doakanyangbaikbaik

A photo posted by Mummy to Putri Aleesya (@hanezsuraya) on

Hanez sebelum ini dilaporkan memfailkan penceraian di Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam.

Baca: Hanez Suraya Fail Permohonan Cerai

Aktres itu bagaimanapun tidak hadir di mahkamah, sebaliknya hanya diwakili peguamnya.

Hanez dan Romie berkahwin pada 14 Mac 2015 dan hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Putri Aleesya, 13 bulan. – MYNEWSHUB.CC