Friday, June 14, 2024

Creating liberating content

Malaysia Tangani Tsunami Digital...

CYBERJAYA - Malaysia bertindak balas dengan baik dalam menangani tsunami digital yang telah...

Polis Kesan Individu Rakam...

POLIS mengesan seorang lagi individu yang bertanggungjawab merakam video seorang anggota trafik dipercayai...

Zahid Akan Jumpa ADUN...

TAMPIN: Pengerusi Barisan Nasional (BN), Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi akan bertemu...

Biro Disiplin AMK Sahkan...

BIRO Disiplin Angkatan Muda Keadilan (AMK) Malaysia mengesahkan penahanan anggota Majlis Pimpinan Pusat...

‘Style Mannavan’ Iklan Deepavali TNB

KUALA LUMPUR – Iklan Deepavali Tenaga Nasional Berhad tahun ini, ‘Style Mannavan’ (Style Hero) tampil dengan persembahan yang menghiburkan.

Dengan tema kasih sayang kekeluargaan, ia mengisahkan remaja lelaki, Manoharan, yang tersepit antara mahu memenuhi keinginannya sendiri dan kemahuan keluarganya. Namun segalanya berakhir dengan kegembiraan untuk semua.

Ketua Pegawai Korporat TNB, Datuk Wira Roslan Ab Rahman menyifatkan mesej iklan Deepavali tahun ini disampaikan dalam bentuk hiburan yang cukup indah.

“Tidak kira walau sudah meningkat dewasa atau berubah, ibu bapa kita akan sentiasa menjadi perhatian utama. Tidak rugi mengikut nasihat kerana mereka hanya mahukan yang terbaik untuk kita yang sentiasa inginkan restu daripada mereka,” katanya dalam satu kenyataan.

‘Style Mannavan’ mengisahkan tradisi ibu bapa yang masih menyediakan pakaian baharu untuk anak mereka ketika Deepavali sebagai simbol kasih ibu kepada anaknya dan kebanggaan bapa kerana mampu menyara keluarganya.


Iklan ini bakal disiarkan di seluruh rangkaian televisyen dan saluran Astro bermula 26 Oktober selain AR Instagram, media sosial dan akhbar tempatan.

Anda juga boleh menonton iklan penuh di halaman youtube.com/TENAGAofficial atau menggunakan hashtag #StyleMannavan #StyleHero.

Kategori