Friday, December 1, 2023

Creating liberating content

Salleh Keruak Tenang, Akur...

KUALA LUMPUR - Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak menyifatkan kekalahannya dalam Pilihan...

Memanah Sasar Sekurang-Kurangnya Ke...

INCHEON - Ketua jurulatih memanah, Abd Rahman Saayon menyasarkan skuad memanah sekurang-kurangnya layak...

Kerajaan Tidak Cadang Benar...

KUALA LUMPUR - Persidangan Dewan Negara hari ini diberitahu bahawa kerajaan tidak bercadang...

Mahkamah Perancis Umum Keputusan...

VERSAILLES - Mahkamah Perancis hari ini akan mengumumkan keputusan rayuan dua pengarang kanan...

Laudya Adakan Majlis Khatam Quran Sebelum Kahwin?

SIAPA saja yang tidak terpaku melihat kecantikan yang dimiliki oleh wanita ini. Wajahnya yang tenang dan ayu ini bagaikan bidadari yang sempurna tanpa cela.

Pelakon utama bagi filem hangat Surga Yang Tak Dirindukan, Laudya Cynthia Bella, dikatakan bakal menamatkan zaman solonya bersama dengan Engku Emran.

Baca: Laudya Cynthia Kahwin Bekas Suami Erra September Ini?

Sebelum ni ada desas desus mengatakan bahawa mereka akan diijabkabulkan pada bukan September ini. Bella juga ada memuat naik satu posting di akaun Instagramnya yang tertulis quote ‘September’.

Syukur jika mereka ditakdirkan untuk bersama. Sebelum ini Bella juga dikatakan pernah bertunang tetapi jodoh itu tidak lama dan akhirnya perkahwinan yang dirancang terpaksa dilupakan.

Semalam, Bella ada memuat naik beberapa gambar ketika majlis khatam Al-Quran yang berlangsung di kediamannya dekat Jakarta, Indonesia.

Dikatakan bahawa majlis itu dilakukan bersempena dengan majlis akad nikah yang bakal dilangsungkan secara tertutup di Kuala Lumpur.

Namun, tarikh masih dirahsiakan oleh kedua-dua pihak ini. Walaupun ‘pencuri hati’ Bella tidak kelihatan di dalam gambar, tapi ramai yang kuat mengatakan bahawa Engku Emran merupakan lelaki yang bertanggungjawab kerana telah ‘mencuri’ hati gadis pujaan ramai itu.

Bella kelihatan sangat anggun dengan busana kaftan berwarna ungu muda berjaya menarik perhatian tetamu yang datang. Majlis itu turut disertai oleh keluarga rapat Bella iaitu ibubapanya sendiri, adik beradik dan sanak saudara.


Raut wajah Bella jelas terpancar kesedihan ketika memeluk kedua-dua ibubapanya ketika tamat majlis khatam Quran ini diadakan.

Emran dan Bella telah dipertemukan oleh pelakon cantik, Nora Danish ketika mereka membintangi filem Surga Yang Tak Dirindukan 2 sekitar lima bulan yang lalu.

Bella dan Nora dikatakan berkawan rapat selepas meraka digandingkan didalam filem itu.

Mungkin kah majlis perkahwinan mereka akan dilangsungkan dalam masa terdekat ini? Sama-sama kita nantikan berita gembira daripada pasangan ini. – MYNEWSHUB.CC/Ainaa Hafizah

Kategori