Sample Page Title

PUTRAJAYA – Seorang bapa dihukum penjara 48 tahun dan sebat 24 kali di Mahkamah Jenayah Seksual Kanak-Kanak selepas mengaku bersalah atas 623 tuduhan pelbagai kesalahan seks.

Lelaki berusia 36 tahun dan bekerja sebagai ejen unit amanah itu didakwa atas satu pertuduhan merogol, satu pertuduhan penganiayaan seks, 30 tuduhan sentuhan seksual secara fizikal dan 591 tuduhan liwat.

Berdasarkan kepada fakta kes, kali pertama mangsa diliwat adalah sewaktu menunaikan umrah bersama-sama dengan bapanya pada 3 April 2015 dan remaja tersebut baru berusia 13 tahun pada ketika itu.

Kejadian berterusan sehingga pada satu kejadian mangsa telah diliwat sehingga terkeluar najis.
 Setiap kali melawan, mangsa dilaporkan akan ditolak, ditarik dan ditindih serta mulutnya ditutup dengan tangan.

Bapa kepada tiga orang anak perempuan itu didakwa melakukan perbuatan tersebut terhadap mangsa di rumah mereka di Sungai Way, Petaling Jaya dekat sini pada tarikh berlainan meliputi sebelah pagi, petang dan malam.

Kejadian sumbang mahram dahsyat ini didakwa berlaku antara bulan Januari dan Julai tahun ini sebanyak tiga kali sehari iaitu pada waktu pagi, petang dan malam di rumah mereka di Sungai Way.

Menurut pertuduhan, tertuduh didakwa meliwat anak kandungnya setiap hari sepanjang bulan Januari, Februari, Mac, April dan Jun (termasuk ketika sambutan Hari Raya Puasa pada 25 Jun lalu).


Pada bulan Mei lalu, dia didakwa sekali lagi meliwat mangsa setiap hari kecuali dua hari sebelum bulan Ramadan (25 dan 26 Mei) dan pada hari pertama umat Islam menunaikan ibadah puasa (27 Mei).

Lelaki berkenaan turut dituduh melakukan perbuatan terkutuk itu setiap hari bermula 1 Julai hingga 20 Julai lalu sebelum laporan polis akhirnya dibuat oleh bekas isteri tertuduh pada 25 Julai lalu.

Kes panas itu mendapat perhatian ramai dan turut menyksikan Menteri Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rohani Abdul Karim hadir pada prosiding hari ini. – Agensi/Mynewshub.cc/HAA

Kategori

Artikel Berkaitan

Terkini

Buat Semakan Awal Sekatan LHDNM Elak Kesulitan Ke Luar Negara

Ramai rakyat Malaysia yang berkemampuan tentunya berasa teruja dapat kembali melancong ke luar negara...

HFMD: Kes Baharu Turun 35.9 Peratus

SUNGAI PETANI – Kes baharu penyakit tangan, kaki dan mulut (HFMD) di negeri ini...

Sri Lanka Terpaksa Tutup Sekolah, Kerja Dari Rumah Jimatkan Petrol

COLOMBO: Krisis ekonomi di Sri Lanka semakin meruncing apabila pihak kerajaan mengambil keputusan menutup...

Zahid Tidak Puas Hati Sebab Tidak Dapat Jawatan PM

SHAH ALAM - Bekas Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO, Datuk Seri Tajuddin Abdul...

Filem Mat Kilau Atasi Jurassic World, Top Gun Maverick

Kuala Lumpur: GSC Cinemas mengumumkan filem Mat Kilau mencatat RM12.2 juta pada hari keempat...

Bangkai Kapal Perang AS Ditemui Selepas 80 Tahun Tenggelam

MANILA – Bangkai sebuah kapal Amerika Syarikat (AS) yang tenggelam pada kedalaman paling jauh...

14 Jemaah Haji Indonesia Meninggal Dunia

JAKARTA: Seramai 14 jemaah haji Indonesia dilaporkan meninggal dunia di Arab Saudi.Ikuti Mynewshub: Facebook,Twitter, TikTok, Telegram, InstagramJurucakap Panitia...