Saturday, April 20, 2024

Creating liberating content

Berdoa Persediaan Mental Juruterbang...

KUALA LUMPUR - Juruterbang telah dilatih dengan begitu komprehensif bagi  persediaan mental termasuk berdoa ketika menghadapi pelbagai...

Lelaki Khianat Tokong Buddha...

BUTTERWORTH - Polis menahan seorang lelaki semalam dipercayai telah melakukan khianat termasuk cubaan...

“Pakcik Makanlah.. Saya Lapar...

SEORANG pengguna Facebook mendapat pujian netizen apabila perbuatannya membantu seorang warga emas yang...

Dewan Perwakilan AS Undi...

WASHINGTON - Donald Trump menjadi Presiden Amerika Syarikat (AS) ketiga dalam sejarah dipecat...

Bernilai USD41 Juta, Kylie Jenner Termuda Dalam Forbes

BARU berusia 19 tahun, Kylie Jenner sudah disenaraikan Forbes sebagai salah seorang daripada 100 selebriti yang dibayar paling mahal pada tahun 2017, dengan aset bernilai USD41 juta (RM174.58 juta)!

Kekayaan Jenner ini adalah hasil daripada rancangan realiti, syarikat kosmetik, tawaran penajaan dan juga jenama pakaiannya.

Ditempatkan di tangga ke-59, kejayaan ini juga amat menakjubkan kerana Jenner melangkaui nilai kekayaan selebriti yang lebih berusia dan lebih lama di dalam industri seperti Jennifer Lopez (No.65), Rihanna (No.77) dan Britney Spears (No.89).

Kakaknya, Kim Kardashian pula hanya 12 anak tangga di atas Jenner di tempat ke-47, dengan nilai aset USD45.5 juta (RM193.7 juta).

Bagaimanapun, kejayaan besar Jenner pada usia muda itu pasti mengundang kritikan.


Baru-baru ini, dia telah dikecam hebat oleh kerana jenama pakaian renang miliknya dikatakan meniru bulat-bulat rekaan seorang pereka fesyen yang koleksi bikininya pernah dibeli oleh Jenner sebelum ini.

Selain itu, peminat barangan kosmetik keluaran syarikat Jenner juga mengatakan mereka kecewa dengan kualiti dan perkhidmatan pelanggan yang tidak konsisten. – MYNEWSHUB.CC

Kategori