Wednesday, June 19, 2024

Creating liberating content

PM Britain Pun Ucap...

LONDON - Perdana Menteri Britain, David Cameron turut mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat...

Video: Wartawan Dilanggar Kereta...

SEMEMANGNYA kerjaya sebagai seorang wartawan sangat mencabar dan berisiko.Mereka yang tidak tahu bagaimanapun, beranggapan...

Rakyat Malaysia Rozanna Mat...

KUALA LUMPUR: Rakyat Malaysia, Rozzana Mat Nanyan yang sebelum ini dilaporkan berada dalam...

Lima Sekawan Sesat Di...

REMBAU – Hajat lima sekawan dari Melaka untuk menikmati keindahan puncak Gunung Datuk,...

Tiket Separuh Akhir Piala FA N.S. Jumpa Pahang Esok

SEREMBAN – Tiket perlawanan separuh akhir kedua Piala FA antara Negeri Sembilan menentang Pahang yang dijadual pada Sabtu ini, akan dijual mulai esok.

Pengurus pasukan Negeri Sembilan, Satwant Singh berkata peminat bola sepak tanah air boleh mendapatkan tiket berkenaan di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi, di sini pada harga RM10 bagi terbuka dewasa dan RM5 bagi kanak-kanak.

“Harga tiket berbumbung ialah RM20 bagi dewasa dan RM10 untuk kanak-kanak. Ambil kesempatan pada cuti kelepasan am esok untuk membeli tiket,” katanya kepada Bernama di sini, hari ini.

Beliau berkata tiket akan dijual di kaunter yang ditetapkan mulai 10 pagi hingga 7 malam pada esok, Jumaat dan Sabtu manakala dari 3 petang hingga 7 malam pada Khamis.


Dalam aksi separuh akhir pertama di Stadium Darul Makmur, Kuantan pada 30 April lepas, pasukan Tok Gajah menewaskan skuad Rusa 1-0 menerusi gol sendiri pemain Negeri Sembilan, Annas Rahmat pada minit ke-81. – BERNAMA

  • Lagi berita berkaitan:
  • tiket

Kategori