Monday, October 2, 2023

Creating liberating content

Mustapa Hadir Hari Terakhir...

KOTA BHARU - Wakil tunggal Pakatan Harapan (PH) di Kelantan, Datuk Seri Mustapa...

Mira Filzah Kongsi Keterujaan...

HEROIN Cinta Si Wedding Planner, Mira Filzah kini sedang mengerjakan umrah bersama keluarganya...

Aksi ‘Breakdance’ Si Kecil...

Nikos, si comel yang merupakan anak kepada pasangan Dominik Hungr dan Katerina Kufaki...

Puting Beliung Disebabkan Ribut...

KUALA LUMPUR: Puting beliung berlaku disebabkan pertembungan angin yang boleh menjana pusaran angin...

Nike Reka Kit Jersi Khas Untuk JDT

KUALA LUMPUR – Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta’zim (JDT) akan menerima kit jersi yang direka khas oleh Nike mulai tahun 2019.

Presiden JDT, Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim berkata, kit jersi tajaan Nike itu direka khas oleh Ibu Pejabat Nike di Amerika Syarikat.

“JDT akan menjadi kelab pertama di Asia Tenggara yang menerima kit jersi tajaan Nike yang direka khas oleh Ibu Pejabat Nike,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Sementara itu, Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Tunku Ismail Sultan Ibrahim meminta orang ramai tidak menilai JDT berdasarkan aspek kejayaan.

Beliau yang juga pemilik JDT sebaliknya meminta orang ramai menilai berapa kali JDT bangkit semula selepas mengalami kejatuhan.

Kenyataan Tunku Ismail itu dipercayai merujuk kepada kejayaan JDT menumpaskan pasukan Melaka United 7-0 dalam saingan Liga Super di Stadium Larkin semalam.

Kemenangan besar itu sedikit sebanyak melegakan penyokong JDT berikutan prestasi tidak menentu pasukan itu sejak dibawah kendalian jurulatih Benjamin Mora. – MYNEWSHUB.CC

Kategori