PELANTUN lagu Percayalah, Indah Ruhaila berjaya merealisasikan hasratnya untuk bersatu dengan rakan baiknya Hael Husaini merupakan salah seorang anggota kumpulan Azhael.
Perjanjian antara dua sahabat baik ini diungkapkan menerusi single terbaharu Indah yang berjudul Semua Untuk Cinta.
Indah atau nama sebenarnya Siti Ruhailah Hussin, 29, memberitahu bahawa dia sudah lama menanamkan hasrat untuk bergandingan dengan Hael selepas tertarik denga lagu ciptaan rakan baiknya itu kepada Amira Othman menerusi lagu Hati-Hati.

“Saya tertarik dengan melodi Hati-Hati, seterusnya meminta beliau menghasilkan single baharu saya.
“Kreativiti Hael berjaya ditonjolkan apabila dia dapat membuat lagu berdasarkan karakter penyanyi itu sendiri. Single ini juga sangat unik kerana menampilkan sisi peribadi saya sebagai penyanyi,” katanya kepada BH Online.
Tambah Indah, keserasian yang terjalin antara dia dan Hael memudahkan lagi urusannya memandangkan masing-masing memiliki minat yang sama dalam bidang muzik.
“Semua Untuk Cinta memaparkan kisah cinta secara menyeluruh dan individu itu menghargai setiap detik indah dalam hidupnya,” jelasnya.
Meskipun single terbaharunya baru dilancarkan menerusi Youtube pada Jumaat lalu, namun ia mendapat sambutan yang hangat daripada peminatnya.
Pun begitu, Indah tetap berharap single Semua Untuk Cinta mampu mengulangi kejayaan lagunya yang terdahulu, Percayalah sehingga berjaya memasuki Anugerah Juara Lagu 29 (AJL29). – MYNEWSHUB.CC