Friday, May 24, 2024

Creating liberating content

Terengganu Lanjut Tempoh Pajakan...

KUALA NERUS - Kerajaan negeri Terengganu menyeragamkan tempoh pajakan tanah kediaman dan perniagaan kepada...

Tiada Sekatan Ke Atas...

KUALA LUMPUR – Pembelian hartanah oleh warga asing, tanpa mengira kewarganegaraan tidak menjamin...

MH17: Malaysia Sedia Sokong...

KUALA LUMPUR – Kerajaan tidak akan teragak-agak menyokong tindakan Australia dan Belanda yang...

Hukum Wanita Bergaul Dengan...

PERGAULAN dengan golongan lelaki lembut khususnya bagi Muslimah perlu dititikberatkan. Islam tidak menghalang komunikasi...

BlackBerry Priv Bakal Diperkenalkan 8 Disember Ini!

BLACKBERRY Malaysia pada 8 Disember ini akan memperkenal flagship terbaru yang mana merupakan peranti pertama mereka berasaskan Android, dinamakan BlackBerry Priv.

Tarikh 8 Disember 2015 ini juga akan memperlihatkan pelancaran Nexus 6P oleh Huawei, selain pembukaan rasmi plaza IT baru yang dikenali sebagai Lowyat2 buat masa ini.

BlackBerry Priv merupakan telefon pintar pertama daripada BlackBerry yang menjalankan sistem operasi Android sepenuhnya.

Ia turut hadir dengan ciri-ciri tambahan daripada BlackBerry, termasuk sokongan privasi yang lebih baik, fungsi BlackBerry Hub, dan beberapa ciri-ciri tambahan BlackBerry memfokuskan sekuriti serta turut menggunakan antaramuka asas Android tanpa sebarang penambahan.


Membezakan lagi dengan peranti Android lain adalah penyertaan papan kekunci fizikal yang membolehkan pengguna menggunakannya untuk input dan menatal web mahupun beberapa aplikasi menggunakannya.

BlackBerry Malaysia dijangka mengumumkan harga jualan dan tarikh penawaran ia untuk pasaran tempatan pada 8 Disember 2015 ini.-MYNEWSHUB.CC

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori