Wednesday, December 6, 2023

Creating liberating content

HKK 2022 Sasar RM10...

KUALA LUMPUR : Seramai 300 usahawan dan komuniti kraf dari seluruh negara menjayakan...

Kali Ketiga Terpaksa Naik...

KUALA NERUS - Berikutan mengalami obesiti peringkat kritikal, Faisal Md Ali, 29, dari...

Harimau Akar Masuk Rumah,...

LIPIS : Sepasang suami isteri berusia 55 dan 58 tahun berdepan detik cemas...

Padah ‘Love Bite’ Didenda...

KOTA BHARU – Padah buat seorang pemuda yang bertindak peluk, cium serta meninggalkan...

Jabra Malaysia Raikan Sambutan Ulang Tahun Ke-9!

PENGELUAR produk audio inovatif terkemuka dunia, Jabra kini meraikan sambutan ulang tahun ke-9 di Malaysia dengan mengadakan sejumlah aktiviti bagi menghargai para pelanggan yang telah menyokong jenama audio Bluetooth itu selama ini.

Sebagai ganjaran buat para pelanggan, sempena sambutan ‘hari jadinya’ yang ke-9, Jabra ingin menawarkan potongan harga khas bagi semua produknya di semua kedai di seluruh negara bermula 15 November 2015 hingga 15 Januari 2016.

Lebih menariknya, selain daripada potongan harga, 9 pemenang bertuah juga berpeluang untuk memenangi 9 buah telefon pintar dalam tempoh 9 minggu menerusi program Ganjaran Jabra.

Ganjaran ini termasuk sebuah iPhone 6S 16GB, Huawei Honor 7 dan banyak lagi di mana anda hanya perlu mengetahui maklumat lebih lanjut di halaman Facebook Jabra Malaysia.

9 Winners 9 Smartphones 9 Weeks

Selain itu, Jabra turut mengadakan peraduan gambar #Jabra9. Anda hanya perlu merakamkan sekeping gambar berkaitan dengan muzik atau sukan yang menarik atau unik / menakjubkan.

Seterusnya, muat naik gambar tersebut ke akaun Instagram atau Facebook dan letakkan hashtag #Jabra9. Kini, anda berpeluang untuk memenangi sebuah Jabra Sport Pace.

Jangan tunggu lagi! Jom muat naikkan gambar anda hari ini! Terdapat sembilan Jabra Sport Pace untuk dimenangi! Sila semak keputusannya di halaman Facebook Jabra Malaysia setiap minggu.


Instagram02

“Program Ganjaran Pelanggan untuk Sambutan Ulang Tahun Ke-9 ini adalah penghargaan kami terhadap sokongan semua pelanggan Jabra selama ini.

“Sejak mula hadir di Malaysia pada 2006, Jabra Malaysia telah berkembang dengan mantap dan mengalami pertumbuhan berterusan sehingga menjadi jenama kegemaran seisi keluarga.

“Semua ini atas sokongan daripada pelanggan setia pelanggan seperti anda. Justeru, kami ingin meraikan kejayaan ini dengan memberi ganjaran kepada semua pelanggan yang telah memilih, menyokong dan mempercayai jenama Jabra.

“Semoga syarikat terus berkembang maju,” kata Pengurus Jualan, Asia Tengah, Jabatan Solusi Konsumer GN Netcom, Ann Goh.-MYNEWSHUB.CC

TINGGLKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kategori