Tampak Anggun, Sofistikated Dengan Instant Shawl BBC!

DAHULU pemakai shawl perlu menggunakan banyak pin, kerongsang mahupun jarum peniti untuk lilit selendang bagi membentuk pelbagai gaya lebih trendy dan ia akan memakan masa lama untuk digayakan.

Kesibukan harian menjadi wanita bekerjaya di samping menguruskan pelbagai hal ehwal rumahtangga menyebabkan ramai wanita terlupa akan diri sendiri.

Banyak kepentingan diri diabaikan demi memastikan keperluan orang yang sangat disayangi terjaga. Kebanyakan wanita sanggup berkongsi menggalas tanggungjawab suami demi sebuah kebahagiaan.

Kini, kemunculan ‘instant shawl‘ yang siap dijahit dengan rekaan terkini mencetus fenomena sehingga menjadi kegilaan ramai wanita untuk mencuba fesyen hijab terbaharu ini.

Bagi wanita bertudung yang ingin tampil eksklusif, pemakaian instant shawl jenama Bunga Beauty Collection (BBC) merupakan satu pilihan yang sangat tepat.

Bukan sahaja eksklusif, instant shawl keluaran BBC ini juga merupakan tudung labuh anti-tembam! Ia mampu menampakkan raut wajah si pemakai lebih nyirus dan ia direka khas agar mematuhi syariah.

Dengan BBC, anda pasti nampak anggun dan sofistikated.

Sudah tiba masanya untuk anda fikirkan diri sendiri setalah sekian lama mengabdikan diri pada keluarga, jangan biarkan masa memamah usia anda.

ANDA BERHAK TERUS BAHAGIA!

Instant Nissa; didatangkan dengan soft awning akan membuatkan muka anda nampak nyirus tidak seperti tudung instant lain yang kebanyakkan awningnya melekap di muka dan tidak sesuai untuk bentuk muka yang bulat.

Sesuai dengan trend masa kini, fesyennya mudah dipakai; hanya sarung siap. Instant Nissa sangat selesa dipakai dari pagi hingga ke tengah malam. Labuhnya juga boleh diselaraskan mengikut keselesaan anda.

Bukan itu sahaja, Instant Nissa juga didatangkan dengan tiga warna pastel yang menjadi kesukaan ramai dan ia dijual dengan harga mampu milik.

Bagi mereka yang inginkan harga runtuh, bolehlah mendapatkan Instant Nissa dengan promosi ‘Belian Combo’ yang sedang dijalankan.

Bagi mendapatkan koleksi kegemaran anda, sila hubungi BBC dengan segera agar warna kegemaran anda tidak kehabisan. Sila berhubung menerusi www.wasap.my/60126912857/instantnissa.MYNEWSHUB.CC

Loading...