Fizie Hot FM Nafi Bogel, Buat Laporan Polis

SEBELUM ini hangat diperkatakan mengenai penyebaran beberapa keping gambar bogel yang dipercayai menyerupai penyampai radio Hot FM, Fizie di sebuah forum gosip tempatan.

Baca: Musim Gambar Bogel, Kali Ini Milik Fizie Hot FM?

Hari ini, Fizie menerusi muat naik di laman sosial Instagramnya menafikan dia berbogel dan sudah pun membuat laporan polis berhubung perkara tersebut.

Menulis, “Berikutan hal penyebaran gambar-gambar kurang sopan yang menyerupai saya, saya ingin menegaskan bahawa gambar-gambar tersebut tidak mempunyai kaitan terhadap saya secara langsung mahupun tidak.”

“Ingin saya maklumkan, saya telah memfailkan laporan polis serta laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) pada Isnin, 26 September 2016 atas sebab membersihkan nama baik serta reputasi saya sebagai penyampai radio serta maruah saya sebagai individu,” jelasnya.

Menurut Fizie lagi, sehubungan itu, dia kini menyerahkan sepenuhnya kepada pihak berwajib untuk melakukan siasatan terperinci mengenai kes terbabit.

Dengan Nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang. “Berikutan hal penyebaran gambar-gambar kurang sopan yang menyerupai saya, saya ingin menegaskan bahawa gambar-gambar tersebut tidak mempunyai kaitan terhadap saya secara langsung mahupun tidak. Ingin saya maklumkan, saya telah memfailkan laporan polis serta laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan multiMedia, Isnin 26 Ogos 2016 atas sebab membersihkan nama baik serta reputasi saya sebagai penyampai radio serta maruah saya sebagai individu. Dengan laporan tersebut, saya menyerahkan sepenuhnya kepada pihak yang berwajib yang kini sedang melakukan siasatan terperinci berhubung perkara tersebut. Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang prihatin keatas penyebaran ini serta sokongan yang diberikan kepada saya selama ini.” Fizie

A photo posted by fizie_hotfm (@fizie_hotfm) on

Fizie yang mengendalikan segmen Geng Pagi Hot bersama Ajak Shiro dan Haziq itu juga melahirkan ucapan terima kasihnya kepada semua pihak yang memberikan sokongan terhadapnya sejak penyebaran gambar tidak senonoh itu. – MYNEWSHUB.CC

Loading...