Zara Zya Akui Jalin Hubungan Dengan Hafreez Adam

PELAKON drama Love You Mr. Arrogant, Zara Zya mengakui kini sedang menjalinkan hubungan cinta dengan aktor berusia 28 tahun iaitu Hafreez Adam.

Menurut pelakon berusia 33 tahun itu, dia berani membuat pengakuan tersebut selepas perkara berkenaan keluar daripada mulut Hafreez sendiri.

Kata Zara, mereka berdua mula rapat dan menjadi lebih akrab sejak berlakon drama MonaLisa sebanyak 80 episod untuk Astro Prima terbitan Radius One Sdn. Bhd.

“Kiranya hubungan rapat ini baru terjalin beberapa bulan saja. Malah, bila Hafreez sendiri mengaku, takkan saya menafikan pula.

“Apatah lagi, saya selesa menjalin hubungan dengan Hafreez kerana dia bersikap matang, baik, manis dan bila bercakap pun elok,” kata Zara dipetik Harian Metro.

Tambah Zara lagi, dia juga tidak melihat soal usia sebagai penghalang untuk mereka menjalinkan hubungan sebaliknya memohon orang ramai supaya mendoakan yang terbaik agar apa yang terbina berkekalan.

“Apa yang pasti hubungan cinta kami terjalin secara semula jadi. Saya harap doakan yang baik-baik saja buat kami. Apapun, saya harap peminat terus menyokong karier seni kami,” tambahnya.

Terdahulu, Hafreez pernah mengakui mencintai Zara Zya dengan setulus hati dan tidak pernah menganggap faktor usia sebagai penghalang untuk mereka menjalinkan hubungan dan mencipta keserasian.

Pasangan ini enggan mendedahkan berita itu kerana bimbang disalah anggap sebagai gimik murahan semata-mata. – MYNEWSHUB.CC/AM

Loading...