Tudung Logo Parti Politik Dapat Sambutan Ramai

MISTERI tarikh Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) hingga kini masih belum terjawab namun sudah ada pihak yang mengeluarkan tudung bawal berlogokan parti politik.

Ternyata langkah berani pemilik laman sosial yang menggunakan nama Wanny Jibril dipercayai menjalankan perniagaan bawah Chenta Watie Scarf Kuala Lumpur mendapat sambutan yang sangat menggalakkan selepas tular di media sosial.

Syarikat berkenaan menawarkan pelbagai pilihan tudung yan gdireka khas dengan mewakili parti utama di negara iaitu merah untuk UMNO, merah jambu untuk Puteri UMNO, oren untuk PAN, hijau untuk PAS, biru muda untuk PKR, biru tua untuk Barisan Nasional, merah untuk Pakatan Harapan.

“Pening nak pakai tudung apa untuk berkempen sempena pilihan raya umum ke-14 nanti?

“Jom dapatkan Bawal Satin Limited Edition Election Series by Chenta Watie Scarf. Harga hanya RM59 sahaja,” tulis pemilik laman sosial tersebut pada entri berkenaan.

Entri yang dimuat naik kurang 24 jam itu mendapat hampir 5,000 tontonan dan lebih 1,500 perkongsian yang mana rata-rata menyifatkan ia sebagai pemasaran paling bijak kerana menepati musim.

Difahamkan juga, tempahan awal (pre-order) untuk tudung berkenaan dibuka sehingga 14 April sahaja dan masa penghantaran akan dibuat 7-10 hari waktu bekerja.

Hah…dok tunggu apa lagi? Jom dapatkan sehelai, dua helai, tiga helai untuk diri sendiri. Tak rugi pun awak sebab kita pakai tudung yang menutup aurat! Jom cepat-cepat order sekarang! – MYNEWSHUB.CC/AM

Loading...