Tangguh Majlis Kahwin, Bagi Anak Minum Susu Dulu

SATU momen yang cukup melucukan!

Seorang pengantin perempuan dari Quebec, Kanada, Christina Torino Benton terpaksa menangguhkan seketika majlis angkat sumpah perkahwinannya gara-gara anaknya meragam pada majlis berkenaan yang diadakan baru-baru ini.

Anak perempuannya, Gemma yang berusia sembilan bulan meragam akibat waktu tidurnya ‘diganggu’ oleh majlis perkahwinan ibunya dengan seorang jejaka bernama Daniel Benton, 32.

Gemma mula menangis saat Christina, 30, sedang menuju ke altar namun ketika itu dia bernasib baik apabila ibunya ada untuk menenangkan anaknya itu.

Walau bagaimanapun, sebaik dia sampai ke altar dan bertentang mata dengan bakal suaminya, Gemma terus berteriak sekuat-kuatnya sehingga memaksa Christina untuk menghentikan seketika majlis ikrar perkahwinannya.

Christina kemudian duduk kerusi hadapan barisan tetamu untuk menyusukan sebentar Gemma dan dia berasa terharu dengan para tetamu yang begitu memahami tanggungjawabnya sebagai seorang ibu pada ketika itu.

Tangguh Majlis Kahwin, Bagi Anak Minum Susu Dulu

Tangguh Majlis Kahwin, Bagi Anak Minum Susu Dulu

Tangguh Majlis Kahwin, Bagi Anak Minum Susu Dulu

“Tetamu kebanyakannya adalah ahli keluarga dan rakan rapat saya. Mereka selalu nampak saya menyusukan Gemma, jadinya mereka tak terkejut dengan situasi yang terjadi seperti hari ini.

“Mereka sentiasa menyokong saya dalam memberikan susu badan kepada Gemma,” katanya.

Selepas menyusu, baharulah Gemma berhenti meragam dan majlis perkahwinan ibunya itu dapat diteruskan seperti yang telah dirancang. – MYNEWSHUB.CC