Pancut Air Mani Selepas Puas Rogol Guru Di Parkir IPD

TRAGIS… Seorang guru wanita berdepan pengalaman hitam apabila diperkosa oleh seorang pegawai polis berpangkat Inspektor dalam kejadian awal pagi Selasa, 5 Disember lalu.

Dalam kejadian kira-kira pukul 2.10 pagi, mangsa dirogol di dalam kereta milik pegawai berkenaan ketika berada di kawasan parkir Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kulim, Kedah.

Sebelum kejadian, mangsa mulanya telah dihubungi oleh pegawai polis tersebut yang mengajaknya untuk berjumpa bagi berbincang mengenai satu laporan polis yang dibuat wanita itu dua hari sebelumnya.

Mangsa kemudian tiba di IPD Kulim kira-kira jam 6 petang dan tanpa semena-mena, dia terus diajak ke pasar raya besar Giant di Perai, Pulau Pinang oleh inspektor tersebut.

Selesai beli belah, suspek mengajak pula mangsa menemaninya memancing ikan di sekitar kawasan Perai dan tidak lama selepas itu, mangsa diajak ke sebuah pusat karaoke di Seberang Jaya.

Mangsa pada mulanya menolak ajakan itu tetapi akhirnya bersetuju setelah suspek berjaya memujuk supaya hanya menemani dirinya untuk sebentar sahaja sebelum balik ke rumah.

Difahamkan, mangsa telah cuba dipeluk dan dicium tangan oleh suspek itu beberapa kali ketika mereka berdua berada di pusat karaoke tersebut kira-kira jam 12 tengah malam.

Mangsa yang agak terkejut berang dengan tindakan pencabulan seksual oleh si suspek hanya mampu menolak permintaan manja inspektor itu dan cuba mengendahkan lelaki berkenaan.

Gagal berasmara di situ, suspek kemudian hantar mangsa pulang ke parkir IPD Kulim kira-kira jam 2 pagi dan pada ketika itulah inspektor terbabit mula menunjukkan sisi sebenarnya yang ganas.

Belum sempat guru itu keluar dari kereta, pegawai terbabit dengan rakus sempat mencium mulut mangsa sambil dia berdalih cuba melafazkan perasaan sayangnya terhadap wanita tersebut.

Mangsa cuba melawan namun ternyata tidak mampu halang kudrat gagah lelaki itu, malah hanya disuruh berdiam diri sambil bertelanjang untuk dia bersama-sama menikmati aksi jimak itu.

Difahamkan babak persetubuhan dalam kereta itu bermula apabila suspek berjaya lucut tali coli wanita berkenaan dan merangsang nafsu batin guru tersebut dengan cium puting buah dada mangsa.

Suspek kemudian menyelak tudung dan seluar dalam mangsa sebelum menusukkan batang zakarnya kemas masuk ke lubang faraj si mangsa untuk dihenjut alat kemaluannya beberapa kali.

Selesai letih memuaskan nafsu seks dengan memancutkan lendiran air mani ke perut mangsa, pegawai itu meminta wanita tersebut mengenakan balik pakaian dan dia diminta pulang ke rumah.

Bagaimanapun mangsa yang amat trauma dengan pengalaman kejadian serangan seksual ngeri yang tidak terduga itu difahamkan telah segera bertindak membuat satu laporan polis di IPD Kulim.

Difahamkan, pegawai polis terbabit pernah dianugerahkan sebagai Pelatih Terbaik Latihan Luar ketika mengikuti Kursus Asas Inspektor di Pusat Latihan Polis pada 2016. РMYNEWSHUB.CC

Loading...