Lagi Pakej Kapsul Iklan Menarik di TV AlHijrah

HANYA dengan RM50 ribu, iklan jenama anda akan bersiaran sebanyak 250 putaran. Semuanya dalam tempoh dua bulan mulai Februari & Mac ini. Setiap putaran iklan kapsul ini selama seminit. Maknanya total durasi ialah 250 minit. Kosnya pula secara purata, hanya RM200 bagi sekali putaran selama seminit.

Lagi Pakej Kapsul Iklan Menarik di TV AlHijrah

Lagi Pakej Kapsul Iklan Menarik di TV AlHijrah

Lagi Pakej Kapsul Iklan Menarik di TV AlHijrah

Wow!

Anda tidak akan menemui pakej semeriah ini kecuali di TV AlHijrah. Kapsul atau istilah lebih dinamik masa kini, dikenali sebagai program seminit. Tiap produk kapsul akan bersiaran sebanyak 4 ke 5 kali sehari – merentasi jajaran 18 jam waktu siaran TV AlHijrah. Termasuk susunan jadual siaran pada waktu perdana.

Pakej kapsul dengan definisi sebagai program seminit ini, ialah produk iklan terbaharu di TV AlHijrah sempena kempen Meriah@Hijrah.

Jenama yang berminat dengan pakej ini juga berpeluang menggandakan perisian kandungan dalam kapsul produk mereka. Selain memaparkan produk, kapsul pengiklanan boleh digabungkan secara relatif dengan pelbagai perisian dakwah Islamik. Ini bagi membolehkan syiar dakwah berjalan serentak dengan elemen perniagaan.

“Dakwah dan perniagaan adalah dua elemen yang wajar disatukan. Ini demi agama dan menjadikan perniagaan sebagai elemen mencari barakah Allah,” kata Eksekutif Kanan Pemasaran TV AlHijrah, Noorfiha Kasa.

Menurut Noorfiha, pakej kapsul akan dilancarkan siarannya mulai Februari ini. Tempahan boleh dibuat sekarang dan terbuka kepada produk komersil, makanan, kecantikan, perbankan, perkhidmatan, kementerian dan agensi kerajaan yang berminat mewarwarkan maklumat pada penonton.

“Promosi kempen kapsul Meriah@Hijrah ini terbatas. Cuma yang pasti, pelanggan ada mendapat bonus. Kami tidak pernah memberikan perkhidmatan tanpa bonus. Datang dan berunding, kami akan berikan bonus tambahan siaran iklan,” katanya.

Bagi yang berminat sila hubungi Unit Khidmat Jualan TV AlHijrah di talian:

011-2172 1211
011-28290198
018-2139 170

– MYNEWSHUB.CC