Cef Fikree Jalin Hubungan Sulit Dengan Isteri Orang

KUALA LUMPUR – Cef selebriti, Cef Fikree Aznan dihambat kontroversi kononnya menjalinkan hubungan sulit dengan isteri orang.

Perkara itu didedahkan isterinya, Zuriehan Ben Yahya menerusi laman Instagram miliknya @zuriehanbenyahya.

Menerusi Instagram tersebut mendakwa Fikree atau nama sebenarnya, Mohd. Fikree Najib Aznan bersekedudukan dengan wanita yang juga ibu kepada tiga anak.

Im the one (saya) yang cari rumah untuk pindah, improved (perbaiki) life (kehidupan) Jayden dan mahu Fikree selesa.

“Susah payah deal (berunding) dengan ejen dan bungkus barang pindah seorang diri kononnya, Fikree bz (sibuk). Patutla tidak balik rumah, kereta perempuan itu pakai, kasut perempuan itu ada dalam rumah,” tulisnya di Instagram.

Menurut Zuriehan, dia turut melaporkan perkara tersebut kepada penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), bagaimanapun mendakwa JAIS lewat tiba ke lokasi.

“JAIS lambat datang. Masa Fikree bagi JAIS masuk, perempuan itu sudah keluar melalui pintu belakang,” dakwanya.

Malah ketika kejadian, Fikree juga tidak menghiraukan kehadiran anak sulungnya Jayden.

Sehubungan itu, Zuriehan berdoa supaya dirinya dan Jayden dilindungi Allah. – K! ONLINE

 

View this post on Instagram

 

im the one yg cari rumah tu utk pindah..nak improved life jayden..nak fikree pun balik selesa..tak malu dah duduk dekat rumah lama yg satu tingkat ni..susah payah deal dgn agent . pack brg2 nak pindah..sorang2 pack sbb fikree kononnya bz.. sekarang tgk2..patutlah tak balik rumah..dah ada kereta perempuan tu pakai..kasut perempuan tu dekat dlm rumah..kasut fikree dekat luar..i kol jais..jais lmbat dtg..perempuan tu dah keluar pintu belakang. lepas tu xhabis cakap buruk2 about me..even in front of jais. masa fikree bgi jais masuk..first thing tnya ‘kalau ada perempuan kena la? kalau tak de saya free la? ‘ perempuan tu dah keluar pintu blakang fikree confident la. tak bagi saya masuk rumah ..kunci pintu ..sebab bukan rumah saya walaupun isteri yg sah. jauden saya dukung pun dia buat bodo. patutla dok fikree cari salah syarifah zuriehan so that you can be dgn bini org. tak apa lah..ni 10 malam terkhir puasa. allah tu maha besar. dulu time pregnant pun gila sexting dgn pengacara tv9..dah ada laki jugak. tak mengaku smpailah ada bukti. kali ni bini org anak 3. semoga allah lindung jayden n me.

A post shared by @ zuriehanbenyahya on

Loading...