Ada Kerja Main Game Dapat Duit Rupanya!

Wow..ingatkan benda ni merapu.

Rupanya memang ada kerja di mana anda anda akan dibayar untuk hanya main game sepanjang hari.

Persis syurga tu untuk gamers kan…

Buat benda yang digemari…atas lagi dapat duit wooo!

Benda mudah, syarikat-syarikat pengeluar game perlukan pendapat para gamers sebelum sesuatu produk itu keluar ke pasaran.

Diorang nak tahu ada bug ke, game jadi slow kat mana dan macam-macam.

Senang cakap, anda macam gamer profesional yang dibayar untuk membuat kajian game sebelum ia mula dijual.

Lagi best kan, anda dah mula main sebelum orang lain mula!

Nak tahu lebih lanjut, cek kat sini… jangan tak cek yea.

Loading...