Trend Tak Bermoral: Pekerja Kena Seksi Baru Untung Berganda

SARAH Birnel, pemilik sebuah Coffee House di Washington, Amerika Syarikat mendakwa berjaya memperoleh keuntungan berlipat ganda setelah menggajikan pekerja seksi dan berpakaian menggiurkan untuk menguruskan perniagaan.

Katanya, trend itu dilihat berkembang di seluruh Amerika, sebelum dia mengambil keputusan untuk turut melakukan perkara sama.

Kesemua pekerja yang berkerja di premisnya mengenakan bikini dan ada yang hanya menutup bahagian payudara dengan kain nipis berpita pelekat.

Antara tarikan utama yang menarik ramai pelanggan untuk datang.
Pekerja seksi berjaya menarik ramai pelanggan untuk datang.

Salah seorang pekerjanya Kiersten Silva, hanya menjalankan tugas menyediakan dan menghidangkan kopi kepada pelanggan dalam keadaan seksi.

Sarah berkata, keuntungan luar biasa yang diperoleh membuatkan dia yakin pelanggan suka akan pendekatan yang dilakukan itu.

Walaupun sebelum ini terdapat petisyen meminta pemilik perniagaan menghentikan amalan tidak bermoral ini, namun ianya dilihat gagal apabila sambutan yang diterima terhadap premis yang menggajikan pekerja seksi semakin menggalakkan di Amerika Syarikat. – MYNEWSHUB.CC

Sumber: World Of Buzz

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OlyFh97zy7M]

Loading...