Peminat Tanya, Beer Siapa Dalam Troli Tu Sharnaaz?

2528

Sekali imbas, memang tak ada apa yang silap dengan gambar di atas. Apa yang kelihatan adalah pelakon Sharnaaz Ahmad dan Hanis Zalikha sedang membeli belah.

Menurut informasi, foto ini dirakamkan ketika pelakon ini sedang menjalani satu penggambaran di bandar Okinawa, Jepun.

Namun, kalau dah namanya gambar selebriti, memang setiap inci akan dibelek peminat mahupun ‘haters’!

Apa lagi, timbullah persoalan nakal lagi kontroversi apabila ada yang mendakwa terdapat separuh karton minuman keras dalam troli di hadapan Sharnaaz. Biar betul?

Dakwaan ini dikuatkan lagi apabila ada yang terlebih rajin melalukan proses ‘zooming’, hingga menampakkan rupa bekas tin minuman yang seakan-akan minum keras jenama Asahi yang dikatakan popular di Jepun.

105057gofz1xjojmk1kx0pjpgthumb L001_4792Bagi mengelakkan sebarang spekulasi, ramai pihak meminta Sharnaaz tampil menerangkan situasi sebenar.


Kemungkinan troli tersebut bukan milik Sharnaaz, ataupun mungkin dia berkongsi troli itu dengan individu lain yang membeli minuman keras tersebut.. apa yang pasti, para peminat nak dengar penjelasan dari mulutnya.

Buat peminat di luar sana, tunggu kenyataan dari mulut Sharnaaz Ahmad sendiri sebelum menaruh sebarang syak wasangka ok? – MYNEWSHUB.CC

VIDEO LAMA…. KETIKA GADUH DENGAN ARTIS LAIN….TETAP MENARIK UNTUK DITONTON…