Vokalis Utama Patah Kaki, Foo Fighters Batal Jelajah Di Eropah

BARU-baru ini vokalis kepada kumpulan rock popular Foo Fighters, Dave Grohl telah patah kaki kanannya ketika membuat persembahan di Sweeden.

Komited serta hargai peminatnya di sana, Dave tetap meneruskan persembahan sehingga tamat bersama ahli kumpulannya yang lain dengan kaki berbalut di atas pentas sebelum mendapatkan rawatan lanjut.

Kemalangan tersebut berlaku selepas vokalis tersebut terjatuh daripada pentas ketika menyanyikan lagu yang bertajuk Monkey Wrench.

976e486202314b7c810df95e3e6485d2-70564bc84a624a9b9344f16c1bba6047-0

Dia juga memberitahu kepada penonton bahawa kakinya patah namun berjanji akan tetap meneruskan persembahan sehingga habis.

“Saya rasa kaki saya telah patah, saya rasa ia benar-benar patah. Sekarang saya anda pegang janji ini, kami Foo Fighter akan kembali dan tamatkan persembahan ini,” kata Dave kepada peminatnya.

Dia yang mendapatkan rawatan sementara itu kembali ke atas pentas untuk menunaikan janji yang dibuatnya.

Walau bagaimanapun, kumpulan yang terkenal dengan lagu Something from Nothing ini telah membuat pengumuman pada selasa bahawa mereka terpaksa membatalkan kesemua konsert jelajah kumpulan itu di semua lokasi Eropah.

legs

Dave yang mendapat rawatan susulan pada isnin tidak dapat menentukan tempoh sebenar yang diperlukannya untuk pulih sepenuhnya.

Dia juga melahirkan rasa terima kasih kepada peminat yang sentiasa menyokong dan memohon maaf kerana tidak dapat meneruskan jelajah itu.

– MYNEWSHUB.CC

Oleh: Pitt

Loading...