Reda Kontroversi Foto Bogel, Tasha Shilla Kini Bertudung?

NAMA aktres sensasi Tasha Shilla menjadi panas di kolum gosip, blog, forum mahupun media sosial apabila sekeping foto separa bogel mirip wajahnya tersebar.

Tasha bagaimanapun dilihat mengambil pendekatan berdiam diri sehingga menimbulkan pelbagai spekulasi. Yelah, orang cakap, kalau tak salah kenapa takut, kan?

Isu Foto Tayang Payudara, Tasha Shilla Ambil Pendekatan Diam

Namun tak lama selepas itu, media hiburan melaporkan bahawa Tasha akhirnya mengakui telah membuat laporan polis berkenaan isu tersebut.

Tapi spekulasi yang melingkari tonggak utama drama bersiri Nasuha itu masih belum berakhir. Setelah kian reda  isu gambar tayang payudara, nama Tasha sekali lagi menjadi sebutan ramai kerana dilihat mula mengenakan tudung dalam kemaskini terbarunya di Instagram peribadi.

Ramai tertanya-tanya, adakah Tasha yang terkenal dengan pakaian daring dan seksi, sudah melangkah ke fasa baru apabila tampil menutup aurat?

Ini merupakan antara koleksi gambar yang dikongsinya untuk tatapan peminat di Instagram. Manis kan?

tas5 tas6 tas4tas

Lumrah hidup sebagai seorang selebriti, tak semua menyukai apa yang dilakukan. Bagi segelintir individu, mereka menuduh perubahan yang dilakukan Tasha ini tak lebih dari sekadar taktik untuk mengalihkan tumpuan awam terhadap kes foto lucahnya itu.

Namun, kebanyakan peminat bersyukur dengan perubahan positif yang dilakukan Tasha dan mendoakan agar ia berterusan.

Apa-apapun, buat Tasha, harapnya anda kekalkan penampilan sebegini. Kan nampak lebih manis.. – MYNEWSHUB.CC

Oleh: IZZAT MOHD ANUAR

Kes Foto Bogel: Tasha Shila Serah Kepada Polis