King Khan Bantu Lelaki Pelawa Gadis Ke Majlis Prom

PELAKON Bollywood terkenal, Shah Rukh Khan bukan sahaja diminati kerana mutu lakonan dan juga ketampanan wajahnya, tetapi beliau juga seorang artis bertaraf antarabangsa yang sangat mesra dan peramah. Gelaran ‘King Khan’ yang diberikan kepadanya adalah sangat bertepatan dengan sikapnya yang all in ini.

Seorang pengguna Twitter, Sarthak Kher yang berusia 19 tahun telah meminta pertolongan King Of Bollywood ini untuk membantunya mengajak seorang gadis untuk menjadi pasangannya untuk ke majlis prom di University of Washington.

Shah Rukh Khan kemudian telah membalas tweet itu dengan menyatakan;

“Jika saya yang ajak dia tidak akan pergi bersama kamu…ha ha.”

srk 2

Tweet spontan dari SRK itu telah mendapat lebih dari 2000 retweet dan like.

Kemudian Sarthak telah mengambil gambar tweet itu dan menunjukkan kepada gadis itu, sambil berkata “buktikan dia salah”. Gadis itu telah menerima pelawaan Sarthak, tetapi kisah ini tidak berakhir disini.

Untitled

BACA:  Foto Anak Lelaki Shah Rukh Khan Berparti Cetus Kontroversi

BACA JUGA: Filem Dilwale Berjaya Catat Kutipan Tertinggi Di Malaysia

Selepas pelawaan itu diterima, Sarthak memberikan berita kemenangannya itu kepada SRK, dan SRK telah memberikan respon dan nasihat yang sangat positif kepadanya. Sarthak juga telah mengucapkan terima kasih kepada SRk kerana telah berjaya membantunya.

srksrk

 

Tahniah juga daripada kami kerana berjaya membawa gadis itu ke majlis prom serta mendapat perhatian dari SRK. -MYNEWSHUB.CC

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HIqYf9wVSIc]

Leave a Reply